Jdi na obsah Jdi na menu

Klubové pořady na míru

 

Nejoblíbenějším tématem pořadu pro dámy  jsou partnerské vztahy. Proto není divu, že v minulých letech byli jeho hosty např. Dr. Petr Šmolka nebo Vladimír Savčenko, významní astrologové jako Renata Herber, Milan Gelnar, charismatičtí pánové Radovan Lipus, Kristián Kodet, Zdeněk Chlopčík nebo spisovatelky Eva Tvrdá, Irena Fuchsová. Povídání lehce “košilaté” je velmi oblíbené, proto každým rokem na mnohé zajímavé otázky Vlaďky Dohnalové a zúčastněných dam odpovídá sexuolog MUDr. Radim Uzel.  Doslova v Ladies party se Klub promění s pánským striptýzem nebo v travesti show. Nádech elegence přinášejí módní přehlídky, účesové show a proměny. V sezóně 2011-12 do svého pořadu přizvala další známe osobnosti  - Květu Fialovou, Dr. Ivo Šmoldase, Vlastimila Harapese a Romana Hadrbolce,  což vždy zaplnilo Klub a přilákalo také muže do jinak dámské společnosti.
Klubový pořad pro Seniory  je vyhledáván jak pro zajímavé osobnosti – například povídání s hercem Janem Fišarem, s autorem pořadů o dechovce a Na stopě Arturem Kubicou. Tradici maji i soutěže, kterých se senioři zúčastnili - například pečení jablkových koláčů nebo  vzpomínkové výstavy. Setkání pokračuje  hudbou k poslechu i tanci, třeba i v country stylu nebo s oblíbenými evergreeny.
 
Doporučení pro kulturní zařízení a restaurace, distributory:
V pořadech se osvědčilo věnovat prostor pro prezentaci kosmetiky, zdravé výživy a služeb v konkrétním místě. Poukázky a drobné dárky nebo lahev šampaňského jsou součástí malé tomboly na závěr.Doporučená délka pořadu 1,5 -2 hodiny.Vhodné do klubových sálů s kavárenským posezením nebo do útulných restauračních prostor, které jsou vhodné k ozvučení apod.
Klubové setkání může pokračovat živou hudební produkcí: Evergreeny – Jerry Erben, Martin Jarošek nebo Petr Prášek nebo diskotékou.
          
Kontakt: Vlaďka Dohnalová
               E-mail: vladimira.dohnalova@seznam.cz
               Tel: 724 089 206